top of page

Breese Veranda's, Ramen & Deuren

Digitale Vernieuwing voor Breese Veranda's Ramen & Deuren

2024

Project: Digitale Vernieuwing voor Breese Veranda's Ramen & Deuren

Uitdaging:
Breese Veranda's Ramen & Deuren, een gevestigd bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige veranda's, ramen en deuren, streefde naar het verbeteren van hun online aanwezigheid en het optimaliseren van hun website voor betere zoekmachine rankings. De noodzaak om zowel de gebruikerservaring te verhogen als de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren was cruciaal voor het versterken van hun marktpositie.

Oplossing:
Bee Seen heeft deze uitdaging aangenomen door een volledig nieuwe website voor Breese Veranda's te ontwerpen en ontwikkelen. Deze website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor SEO, wat zorgt voor een betere rangschikking in zoekresultaten. We hebben ook de volledige copywriting verzorgd, gericht op het duidelijk communiceren van de waardeproposities van het bedrijf en het aantrekken van de juiste doelgroep.

De nieuwe site is responsive en gebruiksvriendelijk, ontworpen om bezoekers snel en efficiënt de informatie te bieden die ze nodig hebben, met eenvoudige navigatie en interactieve elementen om de betrokkenheid te verhogen. Daarnaast is er specifieke aandacht besteed aan de optimalisatie van content om hoger te scoren in zoekmachines voor relevante zoekwoorden, wat essentieel is voor het aantrekken van potentiële klanten.

Resultaten:
De vernieuwde website heeft geleid tot een verbeterde gebruikerservaring en een verhoogde zichtbaarheid in zoekmachines. Dit heeft niet alleen het websiteverkeer verhoogd, maar ook de kwaliteit van de leads verbeterd, wat resulteert in een hogere conversieratio.

Conclusie:
Dit project toont aan hoe de expertise van Bee Seen in webdesign en SEO kan leiden tot substantiële verbeteringen in zowel de digitale aanwezigheid als de bedrijfsprestaties van onze klanten. Neem contact op met Bee Seen om uw online strategie te herzien en uw digitale voetafdruk te vergroten.

bottom of page