top of page

Aerts Interieur

Branding en Digitale Presentatie voor Aerts Interieur

2023

Project: Branding en Digitale Presentatie voor Aerts Interieur

Uitdaging:
Aerts Interieur, een gerespecteerd bedrijf in de interieursector, stond voor de uitdaging om hun merkidentiteit te vernieuwen en hun zichtbaarheid op digitale platforms te verhogen. De behoefte om zich te onderscheiden in een concurrerende markt en tegelijkertijd de toegankelijkheid voor particuliere klanten te benadrukken was duidelijk. Het was essentieel om niet alleen een nieuw logo te ontwerpen dat de waarden en esthetiek van Aerts Interieur weerspiegelt, maar ook om krachtige visuele content te creëren die de unieke kenmerken van hun showroom belicht.

Oplossing:
Ons team bij Bee Seen nam de uitdaging aan om een frisse en moderne visuele identiteit voor Aerts Interieur te creëren. We begonnen met een grondige analyse van hun merkpersoonlijkheid en de marktdynamiek. Dit resulteerde in het ontwerpen van een nieuw logo dat elegantie en moderniteit uitstraalt, afgestemd op de smaak van de hedendaagse interieurklant.

Daarnaast hebben we ons gericht op het vastleggen van de essentie van Aerts’ showroom door middel van professionele fotografie en videografie. Deze beelden zijn niet alleen bedoeld om de prachtige interieuropstellingen te tonen, maar ook om de unieke sfeer en het vakmanschap van Aerts Interieur te communiceren. Onze doelgerichte aanpak in visuele storytelling is geoptimaliseerd voor sociale media, waardoor Aerts Interieur een sterke visuele aanwezigheid op platforms zoals Instagram en Facebook kan opbouwen.

Resultaten:
De vernieuwde merkidentiteit en de digitale content hebben Aerts Interieur geholpen om hun bereik te vergroten en meer particuliere klanten aan te trekken. De nieuwe branding en de bijbehorende visuele content zijn warm onthaald door zowel bestaande als nieuwe klanten, wat heeft geresulteerd in een meetbare toename van klantenbezoeken en interacties op sociale media.

Conclusie:
Het project voor Aerts Interieur illustreert perfect hoe een doordachte combinatie van branding en digitale contentmarketing kan leiden tot een versterkt merkimago en vergrote markttoegankelijkheid. Ons werk bij Bee Seen is gericht op het leveren van hoogwaardige, impactvolle resultaten die niet alleen de zichtbaarheid verhogen, maar ook de bedrijfsgroei stimuleren. Bent u klaar om uw merk naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw visie kunnen realiseren.

bottom of page