top of page

Golden Groove

Golden Groove Trading

2023

Project: Branding en Marketingmateriaal voor Golden Groove Trading

Uitdaging:
Golden Groove Trading, een toonaangevende verdeler, breidt zijn aanbod uit met twee nieuwe productlijnen: Boleru, een reeks groene cosmetische producten, en MedSealent, een lijn van medische siliconenproducten. De uitdaging lag in het creëren van een aantrekkelijke merkidentiteit voor beide merken en het ontwerpen van effectieve marketingmaterialen die zowel de duurzaamheid van Boleru als de technische betrouwbaarheid van MedSealent benadrukken.

Oplossing:
Bee Seen heeft deze taak op zich genomen door voor elk merk een onderscheidend logo en bijpassende branding te ontwerpen. Voor Boleru ontwikkelden we een fris en schoon logo dat de natuurlijke en ecologische waarden van de cosmeticalijn uitstraalt. Voor MedSealent ontwierpen we een strak en professioneel logo dat vertrouwen en kwaliteit communiceert, essentieel voor medische producten.

Daarnaast hebben we marketingmaterialen zoals flyers en productetiketten ontworpen die niet alleen informatief zijn, maar ook visueel aantrekkelijk, om de unieke eigenschappen van elk product te benadrukken. Deze materialen zijn strategisch ontworpen om zowel in fysieke als digitale formaten te excelleren, waardoor de zichtbaarheid op meerdere verkooppunten wordt verhoogd.

Resultaten:
De nieuwe branding en marketingmaterialen hebben een positieve ontvangst gehad in de markt, waardoor Golden Groove Trading effectief kan concurreren en opvallen in de groeiende markt van groene cosmetica en medische siliconen.

Conclusie:
Dankzij Bee Seen's strategische aanpak in branding en design, heeft Golden Groove Trading nu sterke merkidentiteiten voor Boleru en MedSealent die hun marktpositie en consumentenvertrouwen versterken. Contacteer ons om te zien hoe wij uw producten kunnen helpen uitblinken in hun respectieve markten.

bottom of page