top of page
Contact

This is the space to introduce visitors to the business or brand. Briefly explain who's behind it, what it does and what makes it unique. Share its core values and what this site has to offer. 

Get to
Know Me

Schrijf je in voor de laatste GRATIS bedrijfsvideo's

Voor mensen iets van je kopen, moeten ze je eerst kennen natuurlijk! Wij helpen je op weg met een professionele bedrijfsvideo!

Bespaar €1499!

Daarom willen wij helpen je merk bekend in de oren te doen klinken bij potentiële klanten. Dit start allemaal met een goede video die de essentie, de ziel van je bedrijf vastlegt en de mensen warm maakt voor je aanbod. Wil jij ook kans maken op zo een video? Dat kan, want deze maand krijgt iedereen die met ons een samenwerking aangaat voor Social Media of webdesign er een gratis video-/fotoshoot bij.

Gevonden worden is niet simpel, onthouden worden is extreem moeilijk

De video wordt geschoten met een duurtijd van ongeveer een halve dag. We editen alles tot een coherent geheel inclusief branding, muziek en ondertiteling.

03

We starten met een kennismakingsgesprek om zowel jou, je bedrijf als de werknemers en cultuur te leren kennen. Op basis van deze gegevens stemmen we de doelen hierop af. Zo leggen we de basis voor een oersterke bedrijfsvideo.

01

We starten met het schrijven van een script dat perfect aansluit bij je bedrijf en je doelen. We leggen de bedrijfscultuur op een meeslepende wijze vast en komen dit alles met jullie overlopen.

02

Wij helpen je bedrijf online groeien met 

zoemende trucs.

Vraag jouw offerte aan

Volledig vrijblijvend

Wat kost dat nu?

Laat ons weten wat uw doelen zijn en wij laten u weten wat het kost.

Waarmee kunnen we helpen?

Volledig overzicht van kosten

Voorstel op maat

Online audit

Bee Seen Marketing Webdesign Strategie

+32 474 529 270

Privacy Policy      

Pater eymardstraat 18

3920, Lommel

BE0804693093

bottom of page